Menu Close

Nuo vasario 1 d. iki kovo 29 d. vyko tarptautinis ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų ir pedagogų STEAM projektas „AŠ PAŽĮSTU SAVO KRAŠTO PAUKŠTĮ“/„I KNOW THE BIRD OF MY LAND“, kurį organizavo  Kauno lopšelio-darželio “Šilelis” ir Kauno lopšelio-darželio “Drevinukas” pedagogai.

Nuo pat mažens kiekvienas vaikas turi būti mokomas pažinti, gerbti ir tausoti gamtą bei visus – tiek didelius, tiek mažus, jos gyventojus. Šiuo projektu buvo siekiama, kad vaikai geriau pažintų savo šalies paukščius, suvoktų rūpesčio jais svarbą, bei patirtų kūrybinį džiaugsmą.

PROJEKTO TIKSLAS – pasitelkiant STEAM metodikos elementus, padėti vaikams pažinti paukščius, bei sukurti savo kūrybinį darbelį  – paukštį.

Projekte dalyvavo apie 300 pedagogų iš Lietuvos, Latvijos Lenkijos ir Norvegijos. Pedagogai Į ugdymo(si) procesą integravo STEAM metodikos elementus, kuriant darbelius, tikslingai naudojo antrines ir gamtines žaliavas. Aktyviai dalinosi gerąja patirtimi ir idėjomis.

Aš pažįstu savo krašto paukštį Aš pažįstu savo krašto paukštį Aš pažįstu savo krašto paukštį Aš pažįstu savo krašto paukštį Aš pažįstu savo krašto paukštį Aš pažįstu savo krašto paukštį Aš pažįstu savo krašto paukštį Aš pažįstu savo krašto paukštį

Skip to content